2 YEAR PROGRAMS: OPEN DAY 2024

Цього року Kyiv Academy of Media Arts запускає вже шостий набір на 2-річні освітні програми з денною формою навчання за спеціальностями Design: Full Course та Advertising: Creativity & Marketing. Кураторами цих курсів відповідно стануть Сергій Томчук та Михайло Вербицький.

Формат дворічного навчання в KAMA — це альтернатива класичному освітньому процесу. Яка дає можливість присвятити роки навчання отриманню актуальних знань, технік, розширенню кругозору, розвитку креативності, закріпити все це практикою, зібрати портфоліо, отримати робочий досвід та стати частиною ком’юніті. А після завершення свого навчання дуже впевнено продовжити свій шлях в індустрії. Бо практична робота побудована на взаємодії з реальними брендами та сучасним контекстом. Це дозволяє нашим студентам відчувати себе впевненими та глобально конкурентоспроможними.

Місія КАМА — дати можливість вчитися актуальним професіям у креативній індустрії сучасними та ефективними методами.

Якщо ти хочеш стати студентом — ласкаво просимо до нас: відкрито набір на вечірнє навчання та дворічне, програма якого створена для отримання повноцінної освіти в рекламі або дизайні.

Знайти фото з події ви можете за цим посиланням.

Новини